✅ Vergelijk de prijzen in real-time. ✅ Betaal altijd de laagste prijs. ✅ Direct op de hoogte van hoge kortingen. ✅ Ontvang een melding bij een kortingsactie.
Klanten beoordelen ons met een 9,6
4.8/5

Tosot Airco

9.2
Expert ScoreLees recensie
Opties Airconditioner, Torenventilator, Zonder bladen
Diameter blad Niet rond
Geluidsniveau Goed hoorbaar: 60 dB en hoger
Hoogte 60 tot 90 cm
Opties Met afstandsbediening, Met airconditioning, Met timer

344,50

Beste deal op: bol.combol.com
Betaal de laagste prijs

Beschrijving

De Tosot Mona 20 is een mobiele airconditioner met een milieuvriendelijk koelmiddel R290 en een breed gamma aan functionaliteiten. Het apparaat is eenvoudig te bedienen via een groot digitaal display en een afstandsbediening, en is voorzien van een slaap- en timermode en een auto-restartfunctie. De Mona 20 is energiezuinig en heeft een A energielabel. Het apparaat is ook bedienbaar via WiFi. De afvoerslang wordt geleverd met verloopstukken en een raamset. De Mona 20 heeft een koelvermogen van 3,5 kW en een koelcapaciteit van 12000 BTU.

9.2Expert Score
Tosot Airco
Sinds een week in huis, super fijn. Temperatuur in huis gaat heerlijk omlaag. Geluid valt me reuze mee. We hebben hem zelfs voor mijn moeder ook gekocht.
Pluspunten
  • Koelt goed
  • Maakt niet heel veel geluid
  • Afstandsbediening is erg handig
- Minpunten
  • Minder geschikt voor ruimtes van groter dan 50m²

Extra informatie

Specificaties: Tosot Airco

Merk

Geluidsniveau

Goed hoorbaar: 60 dB en hoger

Diameter

Niet rond

Hoogte

60 tot 90 cm

Opties

Met afstandsbediening, Met airconditioning, Met timer

Type ventilator

Airconditioner, Torenventilator, Zonder bladen

Prijsgeschiedenis

-

Over bestetip.nl

Bestetip is gemaakt om consumenten zo goed mogelijk te helpen met het kiezen van de laagste prijs. Wij maken gebruik van product feeds van meer dan 200 leveranciers. In een handomdraai vergelijken we de prijzen van deze leveranciers en maken dit inzichtelijk voor jou.

 

Ben je benieuwd naar mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan? Stuur me dan gerust een mailtje en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Bestetip.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Partner Programma, een affiliateprogramma dat is ontworpen om sites een middel te bieden om geld te verdienen door te linken naar Amazon.nl. De artikelen op deze site kunnen affiliate links bevatten naar Amazon.nl. waarop bestetip.nl verwijzingscommissie maakt.

Bestetip.nl
Logo