✅ Vergelijk de prijzen in real-time. ✅ Betaal altijd de laagste prijs. ✅ Direct op de hoogte van hoge kortingen. ✅ Ontvang een melding bij een kortingsactie.
Klanten beoordelen ons met een 9,6
4.8/5

Progenion UV luchtreiniger met ionisator

8.8
Expert ScoreLees recensie
Opties Zonder bladen
Diameter blad Niet rond
Geluidsniveau Stil: Tot 40 dB
Hoogte 30 tot 60 cm
Opties Met luchtreinigingsfunctie

89,00

Beste deal op: bol.combol.com
Betaal de laagste prijs
Laatste update op 27/11/2022 2:15 am
Progenion UV luchtreiniger met ionisator
Progenion UV luchtreiniger met ionisator

Beschrijving

De PR-135UV is een krachtige luchtreiniger met UV-C technologie die schadelijke bacteriën en micro-organismen uit de lucht verwijdert en zorgt voor een hypoallergene omgeving. Het apparaat maakt gebruik van vier reinigingstechnieken, waaronder een elektrostatische verzamelstaaf, actief koolstoffilter, UV-lamp en negatieve ionengenerator. De luchtreiniger is geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes en is zeer stil in gebruik. Het filter is gemakkelijk te reinigen en hoeft niet vervangen te worden, wat kostenbesparend is. De PR-135UV is aantrekkelijk vormgegeven en is voorzien van een LED-lamp voor extra sfeer.

8.8Expert Score
Progenion UV luchtreiniger met ionisator
Krachtig voor z'n grootte. Hoewel zulke toestellen nooit echt stil zullen zijn , is dit exemplaar beduidend stiller dan mijn andere mobiele airco. Ik heb er wel een langere afvoerslang voor gekocht.
Pluspunten
  • Klein formaat
  • Geluid is beperkt
  • Prijs-kwaliteit prima
- Minpunten
  • Beperkt plaatsen door uitgaande lucht

Extra informatie

Specificaties: Progenion UV luchtreiniger met ionisator

Merk

Geluidsniveau

Stil: Tot 40 dB

Diameter

Niet rond

Hoogte

30 tot 60 cm

Opties

Met luchtreinigingsfunctie

Type ventilator

Zonder bladen

Prijsgeschiedenis

-

Over bestetip.nl

Bestetip is gemaakt om consumenten zo goed mogelijk te helpen met het kiezen van de laagste prijs. Wij maken gebruik van product feeds van meer dan 200 leveranciers. In een handomdraai vergelijken we de prijzen van deze leveranciers en maken dit inzichtelijk voor jou.

 

Ben je benieuwd naar mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan? Stuur me dan gerust een mailtje en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Bestetip.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Partner Programma, een affiliateprogramma dat is ontworpen om sites een middel te bieden om geld te verdienen door te linken naar Amazon.nl. De artikelen op deze site kunnen affiliate links bevatten naar Amazon.nl. waarop bestetip.nl verwijzingscommissie maakt.

Bestetip.nl
Logo