✅ Vergelijk de prijzen in real-time. ✅ Betaal altijd de laagste prijs. ✅ Direct op de hoogte van hoge kortingen. ✅ Ontvang een melding bij een kortingsactie.
Klanten beoordelen ons met een 9,6
4.8/5

Progenion – PR-369R

7.2
Expert ScoreLees recensie
Opties Zonder bladen
Diameter blad Niet rond
Geluidsniveau Stil: Tot 40 dB
Hoogte 60 tot 90 cm
Opties Met luchtreinigingsfunctie

145,00

Beste deal op: bol.combol.com
Betaal de laagste prijs
Laatste update op 27/11/2022 2:14 am

Beschrijving

De Progenion PR-369R is een ioniserende luchtreiniger met drie standen: laag, middel en hoog. Het apparaat kan met een afstandsbediening of handmatig worden bediend en verbruikt minder dan 12 watt. Het filtert effectief fijnstof, rook, pollen, huisstofmijt, nare geuren en maakt virussen en bacteriën onschadelijk. Dit maakt het ideaal voor gebruik in huizen, kantoren en praktijkruimtes.

De ionisator verspreidt biljoenen negatieve ionen per seconde die als pingpong balletjes door de ruimte vliegen en virussen onklaar maken. Negatief geladen ionen hebben een positief effect op de gezondheid van mens en dier, verbeteren immuniteit en alertheid. In de natuur zijn er veel negatieve ionen aanwezig, maar in gesloten gebouwen zoals kantoren, scholen en ziekenhuizen is dit aantal sterk verminderd. De PR-369R kan hierin een verschil maken door de omgevingslucht te ioniseren en te filteren.

Het filter van de PR-369R is gemakkelijk te reinigen en hoeft niet te worden vervangen. Er is een schoonmaakindicator aanwezig om te herinneren wanneer het filter gereinigd dient te worden. Het apparaat kan helpen bij het verminderen van allergieën, pollen, astma, fijnstof, houtkachel fijnstof, dierengeurtjes, rooklucht, nare geuren, bacteriën en virussen, schimmels, kattenallergie en muggen. Het wordt verkocht door ervaren vogelspecialisten en kan ook helpen bij het verminderen van vogelfijnstof.

De PR-369R wordt geleverd met een gratis Progenion PR-06 ionisatie nachtlampje. Dit lampje kan helpen bij het verminderen van nare geuren en virussen en is te gebruiken als sfeermaker in de slaapkamer. Het lampje is energiezuinig en heeft een lange levensduur. In combinatie met de PR-369R biedt dit een complete oplossing voor een gezonde en frisse omgeving.

7.2Expert Score
Progenion - PR-369R
Veel effect voor mensen met COPD en vogels in huis. Vóór en ná aanschaf is duidelijk merkbaar. Gaat lang mee (8-9 jaar). Na het stukgaan merk je al snel waarom je het apparaat ook alweer hebt aangeschaft. Het wordt gewoon dat het er staat, maar het went niet als er niet meer is. Wél volgens gebruiksaanwijzing verzorgen! Gevoelig apparaat, doch zo effectief.
Pluspunten
  • Muisstil je hoort hem niet
  • Zelfs mijn papegaai praat er beter van! 🙂
- Minpunten
  • Qua onderhoud dien je consequent te zijn

Extra informatie

Specificaties: Progenion – PR-369R

Merk

Geluidsniveau

Stil: Tot 40 dB

Diameter

Niet rond

Hoogte

60 tot 90 cm

Opties

Met luchtreinigingsfunctie

Type ventilator

Zonder bladen

Prijsgeschiedenis

-

Over bestetip.nl

Bestetip is gemaakt om consumenten zo goed mogelijk te helpen met het kiezen van de laagste prijs. Wij maken gebruik van product feeds van meer dan 200 leveranciers. In een handomdraai vergelijken we de prijzen van deze leveranciers en maken dit inzichtelijk voor jou.

 

Ben je benieuwd naar mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan? Stuur me dan gerust een mailtje en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Bestetip.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Partner Programma, een affiliateprogramma dat is ontworpen om sites een middel te bieden om geld te verdienen door te linken naar Amazon.nl. De artikelen op deze site kunnen affiliate links bevatten naar Amazon.nl. waarop bestetip.nl verwijzingscommissie maakt.

Bestetip.nl
Logo