✅ Vergelijk de prijzen in real-time. ✅ Betaal altijd de laagste prijs. ✅ Direct op de hoogte van hoge kortingen. ✅ Ontvang een melding bij een kortingsactie.
Klanten beoordelen ons met een 9,6
4.8/5

Progenion PR-124

6.7
Expert ScoreLees recensie
Opties Zonder bladen
Diameter blad Niet rond
Geluidsniveau Goed hoorbaar: 60 dB en hoger
Hoogte 30 tot 60 cm
Opties In hoogte verstelbaar, Met luchtreinigingsfunctie

59,00

Beste deal op: bol.combol.com
Betaal de laagste prijs
Laatste update op 28/11/2022 3:14 am

Beschrijving

De PR-124 is een luchtreiniger met ionisatie technologie die geruchten, fijnstof, polle, virussen en bacteriën neutraliseert. Het heeft een elektrostatisch filter en ionisator die samenwerken om dierengeurtjes en rooklucht snel te verwijderen. De luchtreiniger voegt ook negatieve ionen toe aan de lucht, wat bacteriën en virussen neutraliseert en positief is voor de gezondheid.

Een ander voordeel van de PR-124 is dat het gemakkelijk te reinigen is en een geluidsarme ventilator heeft. Het filter hoeft niet vervangen te worden en het apparaat is energiezuinig, met een verbruik van slechts 2,8 watt. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en stille luchtreiniger.

De PR-124 is ook geschikt voor gebruik tegen nare kattenbakgeurtjes. De ionisatie technologie zorgt ervoor dat de geurtjes snel geneutraliseerd worden, wat ook goed is voor mensen met kattenallergieën. Het elektrostatische filter vangt fijnstof op en de ionisator zorgt ervoor dat het fijnstof neerslaat op de grond, zodat er minder allergische reacties zijn.

Tot slot is de PR-124 een uitstekende keuze voor mensen met allergieën, astma en hooikoorts. Het filter verwijdert allergenen uit de lucht, zoals huisstofmijt, stuifmeel en huidschilfers van huisdieren. Dit vermindert astmatische en allergische klachten en de ionisator produceert negatieve ionen, wat meer bruikbaar zuurstof in de lucht creëert. Dit kan astma-symptomen verminderen. In het algemeen is de PR-124 een effectief en veelzijdig apparaat voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in huis.

6.7Expert Score
Progenion PR-124
het apparaat doet wat hij moet doen de ventilatie maakt klein beetje geluid maar is niet storend. en is makkelijk schoon te houden. en haalt de meeste geurtjes weg.
Pluspunten
  • Werkt goed tegen rooklucht van de houtkachel
  • Goed verpakt
  • Voordelige koop
  • Makkelijker ademhalen door zuivere lucht
- Minpunten
  • Stofaantrekking valt tegen

Extra informatie

Specificaties: Progenion PR-124

Merk

Geluidsniveau

Goed hoorbaar: 60 dB en hoger

Diameter

Niet rond

Hoogte

30 tot 60 cm

Opties

In hoogte verstelbaar, Met luchtreinigingsfunctie

Type ventilator

Zonder bladen

Prijsgeschiedenis

-

Over bestetip.nl

Bestetip is gemaakt om consumenten zo goed mogelijk te helpen met het kiezen van de laagste prijs. Wij maken gebruik van product feeds van meer dan 200 leveranciers. In een handomdraai vergelijken we de prijzen van deze leveranciers en maken dit inzichtelijk voor jou.

 

Ben je benieuwd naar mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan? Stuur me dan gerust een mailtje en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Bestetip.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Partner Programma, een affiliateprogramma dat is ontworpen om sites een middel te bieden om geld te verdienen door te linken naar Amazon.nl. De artikelen op deze site kunnen affiliate links bevatten naar Amazon.nl. waarop bestetip.nl verwijzingscommissie maakt.

Bestetip.nl
Logo