✅ Vergelijk de prijzen in real-time. ✅ Betaal altijd de laagste prijs. ✅ Direct op de hoogte van hoge kortingen. ✅ Ontvang een melding bij een kortingsactie.
Klanten beoordelen ons met een 9,6
4.8/5

Progenion – Luchtreiniger UV, Ionsator

9.4
Expert ScoreLees recensie
Opties Zonder bladen
Diameter blad Niet rond
Geluidsniveau Stil: Tot 40 dB
Hoogte 60 tot 90 cm
Opties Met luchtreinigingsfunctie

199,00

Beste deal op: bol.combol.com
Betaal de laagste prijs
Laatste update op 26/11/2022 8:24 am
Progenion – Luchtreiniger UV, Ionsator
Progenion – Luchtreiniger UV, Ionsator

Beschrijving

De Progenion PR-950UVS luchtreiniger is ontworpen om de lucht te zuiveren wanneer dat nodig is. De nieuwe sensortechnologie meet de luchtkwaliteit en past het ventilatie niveau automatisch aan. De luchtkwaliteit wordt aangegeven door een verlichte LED ring aan de voorkant van de luchtreiniger en een digitale deeltjesmeter aan de bovenkant. De PR-950UVS is een van de meest innovatieve luchtreinigers van Progenion en combineert modern design met effectieve luchtreinigingstechnieken die ook in ziekenhuizen en de ruimtevaart worden gebruikt. De luchtreiniger kan in vijf stappen van fluisterstil naar intensief worden geschakeld. In de ultrastille stand wordt de lucht continu en bijna onhoorbaar gezuiverd. In de hoogste stand worden verontreinigingen snel en effectief verwijderd. De PR-950UVS is de oplossing voor geur en (fijn)stof in gebouwen. Het apparaat zuivert de lucht via een serie van filters en technieken, waaronder een voorfilter, True HEPA-filter, koolstoffilter, UVC-lamp en ionisator. De axiale ventilator garandeert een lange levensduur en laag geluidniveau.

9.4Expert Score
Progenion - Luchtreiniger UV, Ionsator
Doet zijn werk goed. Wij hebben deze gekocht voor evt. geurtjes en luchtkwaliteit bij de dieren. Zodra je het hok bijv. schoonmaakt gaat de waarde omhoog, maar hij trekt de stof meteen aan en binnen enkele minuten is de ring weer groen en de waarde helemaal omlaag.
Pluspunten
  • Maakt weinig geluid
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Doet perfect waar je hem voor koopt
- Minpunten
  • De hoogste stand is iets luidruchtig

Extra informatie

Specificaties: Progenion – Luchtreiniger UV, Ionsator

Merk

Geluidsniveau

Stil: Tot 40 dB

Diameter

Niet rond

Hoogte

60 tot 90 cm

Opties

Met luchtreinigingsfunctie

Type ventilator

Zonder bladen

Prijsgeschiedenis

-

Over bestetip.nl

Bestetip is gemaakt om consumenten zo goed mogelijk te helpen met het kiezen van de laagste prijs. Wij maken gebruik van product feeds van meer dan 200 leveranciers. In een handomdraai vergelijken we de prijzen van deze leveranciers en maken dit inzichtelijk voor jou.

 

Ben je benieuwd naar mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan? Stuur me dan gerust een mailtje en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Bestetip.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Partner Programma, een affiliateprogramma dat is ontworpen om sites een middel te bieden om geld te verdienen door te linken naar Amazon.nl. De artikelen op deze site kunnen affiliate links bevatten naar Amazon.nl. waarop bestetip.nl verwijzingscommissie maakt.

Bestetip.nl
Logo