✅ Vergelijk de prijzen in real-time. ✅ Betaal altijd de laagste prijs. ✅ Direct op de hoogte van hoge kortingen. ✅ Ontvang een melding bij een kortingsactie.
Klanten beoordelen ons met een 9,6
4.8/5

Progenion – HEPA ULPA Luchtreiniger

9.7
Expert ScoreLees recensie
Opties Zonder bladen
Diameter blad Niet rond
Geluidsniveau Stil: Tot 40 dB
Hoogte 60 tot 90 cm
Opties Met luchtreinigingsfunctie

339,00

Beste deal op: bol.combol.com
Betaal de laagste prijs
Laatste update op 27/11/2022 2:13 am
Progenion – HEPA ULPA Luchtreiniger
Progenion – HEPA ULPA Luchtreiniger

Beschrijving

De Progenion PR-450C is een professionele luchtreiniger met de meest moderne sensortechnologie en luchtzuiveringstechnologieën. Het is onmisbaar in rook- en vogelruimtes, evenals in woonkamers, slaapkamers en kantoren. De sensortechnologie zorgt ervoor dat de lucht automatisch gezuiverd wordt wanneer de luchtkwaliteit slecht is, maar deze functie kan ook handmatig uitgeschakeld worden. De luchtreiniger beschikt over filters zoals een ionisator, ULPA filter, elektrostatisch filter, carbon filter en een UV filter die de lucht zuiveren van pollen, huisstofmijt, fijnstof, rooklucht, uitlaatgassen en kookgeurtjes. Het UV filter doodt bacteriën en virussen uit de lucht. De PR-450C is het meest geschikt voor mensen met allergieën of die last hebben van nadelige gevolgen van bijvoorbeeld een houtkachel, verkeer of sigarettenrook. Het is ook geschikt voor mensen met vogels of andere huisdieren.

9.7Expert Score
Progenion - HEPA ULPA Luchtreiniger
Doet wat hij moet doen. Staat bij ons in huis en is in de laagste stand mooi stil
Pluspunten
  • Stil in de laagste stand
  • In en uitschakelbare ionisator
  • UV-C
- Minpunten
  • Prijzig

Extra informatie

Specificaties: Progenion – HEPA ULPA Luchtreiniger

Merk

Geluidsniveau

Stil: Tot 40 dB

Diameter

Niet rond

Hoogte

60 tot 90 cm

Opties

Met luchtreinigingsfunctie

Type ventilator

Zonder bladen

Prijsgeschiedenis

-

Over bestetip.nl

Bestetip is gemaakt om consumenten zo goed mogelijk te helpen met het kiezen van de laagste prijs. Wij maken gebruik van product feeds van meer dan 200 leveranciers. In een handomdraai vergelijken we de prijzen van deze leveranciers en maken dit inzichtelijk voor jou.

 

Ben je benieuwd naar mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan? Stuur me dan gerust een mailtje en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Bestetip.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Partner Programma, een affiliateprogramma dat is ontworpen om sites een middel te bieden om geld te verdienen door te linken naar Amazon.nl. De artikelen op deze site kunnen affiliate links bevatten naar Amazon.nl. waarop bestetip.nl verwijzingscommissie maakt.

Bestetip.nl
Logo