✅ Vergelijk de prijzen in real-time. ✅ Betaal altijd de laagste prijs. ✅ Direct op de hoogte van hoge kortingen. ✅ Ontvang een melding bij een kortingsactie.
Klanten beoordelen ons met een 9,6
4.8/5

Progenion – HEPA Luchtreiniger

9.6
Expert ScoreLees recensie
Opties Zonder bladen
Diameter blad Niet rond
Geluidsniveau Goed hoorbaar: 60 dB en hoger
Hoogte 30 tot 60 cm
Opties Met afstandsbediening, Met luchtreinigingsfunctie

289,00

Beste deal op: bol.combol.com
Betaal de laagste prijs
Laatste update op 27/11/2022 2:13 am

Beschrijving

De Progenion PR9202UVS is een intelligente luchtreiniger ontwikkeld voor een optimale luchtkwaliteit en steriele lucht. De PR9202UVS is uitgerust met unieke technologieën, waaronder HEPA, UV-C, ionisatie, en ultrasone luchtbevochtiging. De intelligente sensortechnologie past het ventilatieniveau automatisch aan op basis van de gemeten luchtkwaliteit. De luchtreiniger is compact van formaat en gemakkelijk te bedienen, met drie standen en een timerfunctie. De PR9202UVS is geschikt voor gebruik in ruimtes zoals slaapkamers, woonkamers, kantoren, en nagelsalons.

9.6Expert Score
Progenion - HEPA Luchtreiniger
De smart knop is prima: die monitored de luchtkwaliteit en past de ventilatie en filtering automatisch aan. Wij hebben deze luchtreiniger nu drie dagen maar merken het verschil nu al. Over een paar maanden zal ik nog een review schrijven om aan te geven hoe hij op de langere termijn bevalt
Pluspunten
  • Uitstekende combi van filters en luchtbevochtiger
  • Ionisator ingebouwd
  • Eenvoudig te bedienen
- Minpunten
  • Prijzig

Extra informatie

Specificaties: Progenion – HEPA Luchtreiniger

Merk

Geluidsniveau

Goed hoorbaar: 60 dB en hoger

Diameter

Niet rond

Hoogte

30 tot 60 cm

Opties

Met afstandsbediening, Met luchtreinigingsfunctie

Type ventilator

Zonder bladen

Prijsgeschiedenis

-

Over bestetip.nl

Bestetip is gemaakt om consumenten zo goed mogelijk te helpen met het kiezen van de laagste prijs. Wij maken gebruik van product feeds van meer dan 200 leveranciers. In een handomdraai vergelijken we de prijzen van deze leveranciers en maken dit inzichtelijk voor jou.

 

Ben je benieuwd naar mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan? Stuur me dan gerust een mailtje en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Bestetip.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Partner Programma, een affiliateprogramma dat is ontworpen om sites een middel te bieden om geld te verdienen door te linken naar Amazon.nl. De artikelen op deze site kunnen affiliate links bevatten naar Amazon.nl. waarop bestetip.nl verwijzingscommissie maakt.

Bestetip.nl
Logo