✅ Vergelijk de prijzen in real-time. ✅ Betaal altijd de laagste prijs. ✅ Direct op de hoogte van hoge kortingen. ✅ Ontvang een melding bij een kortingsactie.
Klanten beoordelen ons met een 9,6
4.8/5

Polar M200 blauw

8.8
Expert ScoreLees recensie
GPS ontvanger Ja
Formaat horlogekast Klein
Hartslagmeting Ja
Waterdichtheid Spatwaterdicht
Aanbevolen voor sport Fietsen, Fitness, Hardlopen

Beste deal op: bol.combol.com
Betaal de laagste prijs

Beschrijving

8.8Expert Score
Polar M200
De Polar M200 is een koopje. Naast een oerdegelijk design en alle basisfunctionaliteit waar een loper op kan hopen, heeft het nog enkele voordelen die ongezien zijn in zijn prijsklasse. Zo kun je er traininsprogramma's op uploaden die je instructies geven tijdens het lopen. (Handig voor intervals.) Ook de batterijduur is geweldig. Ik loop zo'n vier maal per week lange afstanden en sport in de dagen tussendoor ook, en heb het horloge pas na een volle week moeten opladen, ook al heb ik het horloge de hele week gedragen en stond de GPS in totaal zeker 6 uur op. Een nadeel aan het horloge is dat het even duurde voor ik de juiste positie op de pols gevonden had om een accurate meting te krijgen. Eens ik er echter aan gewend raakte wou ik niet meer lopen zonder, en kijk ik er al naar uit om in detail mijn training te kunnen volgen de komende weken.
Pluspunten
  • De ingebouwde gps-sensor registreert je gelopen route en wordt gebruikt om je snelheid te bepalen.
  • Dankzij bluetooth koppel je een los te bestellen Polar hartslagband voor een heel nauwkeurige hartslagmeting.
  • Het sporthorloge meet ook je gelopen stappen en monitort je slaap.
- Minpunten
  • Er is geen muziekbediening mogelijk.

Extra informatie

Specificaties: Polar M200 blauw

Merk

Kleur
Aanbevolen voor sport

Fietsen, Fitness, Hardlopen

Formaat horlogekast

Klein

Hartslagmeting

Ja

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Waterdichtheid

Spatwaterdicht

Prijsgeschiedenis

-

Over bestetip.nl

Bestetip is gemaakt om consumenten zo goed mogelijk te helpen met het kiezen van de laagste prijs. Wij maken gebruik van product feeds van meer dan 200 leveranciers. In een handomdraai vergelijken we de prijzen van deze leveranciers en maken dit inzichtelijk voor jou.

 

Ben je benieuwd naar mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan? Stuur me dan gerust een mailtje en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Bestetip.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Partner Programma, een affiliateprogramma dat is ontworpen om sites een middel te bieden om geld te verdienen door te linken naar Amazon.nl. De artikelen op deze site kunnen affiliate links bevatten naar Amazon.nl. waarop bestetip.nl verwijzingscommissie maakt.

Bestetip.nl
Logo