✅ Vergelijk de prijzen in real-time. ✅ Betaal altijd de laagste prijs. ✅ Direct op de hoogte van hoge kortingen. ✅ Ontvang een melding bij een kortingsactie.
Klanten beoordelen ons met een 9,6
4.8/5

Philips Scheerapparaat 7000 – S7783

9
Expert ScoreLees recensie
Geschikt voor gevoelige huid Ja
Type scheerapparaat Roterende scheerkop
Scheerwijze Droog, Met schuim/gel, Onder de douche
Accuduur 41 tot 60 minuten

125,00

Beste deal op: bol.combol.com
Betaal de laagste prijs
Laatste update op 27/11/2022 11:59 am
Philips Scheerapparaat 7000 – S7783
Philips Scheerapparaat 7000 – S7783

Beschrijving

9Expert Score
Philips Scheerapparaat 7000 - S7783
Ik heb nu het scheerapparaat ruim een week in mijn bezit. Het apparaat ziet er mooi uit en heeft een super design waardoor het een luxe uitstraling krijgt. Er zit een handige en stevige etui bij om het apparaat mee te kunnen nemen, zodat deze niet beschadigd. Als je het apparaat registreert krijg je een jaar extra garantie. De handleiding is onduidelijk er komt geheel geen tekst in voor. Hierdoor is het soms moeilijk te begrijpen wat er precies wordt bedoeld of wat je moet doen. Leuke is wel dat je het apparaat via een app kan koppelen aan je telefoon.deze houdt alle statistieken bij van het scheren. De duur, de techniek en het batterijpercentage. Je kan kiezen voor begeleide scheerbeurt. Hier krijg je tips hoe je je nog beter kan scheren en verbeterde techniek. Denk niet dat je dit bij elke scheerbeurt gaat bekijken of doen maar eens in de zoveel tijd een keer gebruikt of je het nog wel goed doet. Het apparaat wordt opgeladen in een oplaadstation en is snel vol voor gebruik. Apparaat werkt middels een accu en is dus draadloos te gebruiken. Bij het opladen gaat er onder het oplaadstation een lampje meedraaien. Zowel droog als nat (onder de douche) het apparaat is snel en scheert glad. Fijne bijkomstigheid is dat het apparaat weinig lawaai maakt. Droog scheert deze perfect. Nat nog niet geprobeerd. Je komt niet door de ietwat grote scheerkop bij de haartjes direct onder je neus. Het apparaat beschikt over een motion control sensor die bijhoudt of je voldoende rondjes maakt met het scheren. Als je het goed doet verschijnt een groen icoontje. Het apparaat voelt zacht aan op de huid en geeft dan ook geen huid irritaties. De scheerkoppen kunnen door het indrukken van het knopje makkelijk open gemaakt worden en worden gereinigd onder de kraan. Er zit een draadloze quick clean pod bij waar je eens in de zoveel tijd (maandelijks) je apparaat in kan reinigen. Een reinigingsstation. Deze heb ik nog niet geprobeerd maar denk voor het behoud en de prestaties van het scheerapparaat goed is. Dit wordt aangeven op het apparaat of in de app. Al met al een fijn scheerapparaat.
Pluspunten
  • Mooi en super design met een luxe uitstraling
  • Ontvangt een stevige etui bij die erg handig is
  • Één jaar extra garantie na het registreren van het product
  • Via een app kan je je laten begeleiden tijdens een scheerbeurt, leuk extraatje
- Minpunten
  • De handleiding is erg onduidelijk, waardoor het moeilijk te begrijpen is hoe het nu precies werkt.
  • Door de wat forsere scheerkop is het moeilijk om bij de haartjes net onder je neus te komen

Extra informatie

Specificaties: Philips Scheerapparaat 7000 – S7783

Merk

Geschikt voor gevoelige huid

Ja

Type scheerapparaat

Roterende scheerkop

Scheerwijze

Droog, Met schuim/gel, Onder de douche

Accuduur

41 tot 60 minuten

Geschikt voor zware baardgroei

Ja

Prijsgeschiedenis

-

Over bestetip.nl

Bestetip is gemaakt om consumenten zo goed mogelijk te helpen met het kiezen van de laagste prijs. Wij maken gebruik van product feeds van meer dan 200 leveranciers. In een handomdraai vergelijken we de prijzen van deze leveranciers en maken dit inzichtelijk voor jou.

 

Ben je benieuwd naar mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan? Stuur me dan gerust een mailtje en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Bestetip.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Partner Programma, een affiliateprogramma dat is ontworpen om sites een middel te bieden om geld te verdienen door te linken naar Amazon.nl. De artikelen op deze site kunnen affiliate links bevatten naar Amazon.nl. waarop bestetip.nl verwijzingscommissie maakt.

Bestetip.nl
Logo