✅ Vergelijk de prijzen in real-time. ✅ Betaal altijd de laagste prijs. ✅ Direct op de hoogte van hoge kortingen. ✅ Ontvang een melding bij een kortingsactie.
Klanten beoordelen ons met een 9,6
4.8/5

3 Functies van een hondenbench

Wist je al dat je hondenbenches voor meerdere doeleinden kunt inzetten? Lees hier de 3 functies van een hondenbench. Sommige hondenbaasjes vinden hondenbenches zielig voor de hond, echter is het tegendeel waar. De hondenbench is voor jonge puppy’s een vertrouwde plek, als je er op juiste manier mee omgaat.

BENCH GEBRUIKEN OM PUPPY ZINDELIJK TE MAKEN

Als je net een pup in huis hebt gehaald, is een bench een geschikt middel om jouw puppy zindelijk te maken. Zorg dat de bench aantrekkelijk is voor jouw puppy om in te slapen. Doe dit bijvoorbeeld met dekentjes. Zet hem de eerste nachten naast jouw bed. Als jouw puppy vertrouwd is met de bench, dan zal hij dit zien als een veilig plek waar hij zich in terug kan trekken. Zorg bij het kiezen van een bench dat je er 1kiest met een kunststof plaat aan de onderkant. Deze zijn uitschuifbaar en maken het opruimen van ongelukjes gemakkelijk. Een tip: Voer jouw puppy snoepjes in de bench, zodat het leuk wordt voor de puppy om in de bench te zitten.

BENCH GEBRUIKEN OM HEM TE TRAINEN

De bench kan ook worden gebruikt om te trainen. Puppy’s zijn speels en energiek. Leer de pup aan dat de bench een rustplek is. Door jouw pup in de bench te plaatsen is het tijd om rust te nemen.

BENCH GEBRUIKEN ALS VERVOERSMIDDEL

Ga je op stap of op vakantie en wil je jouw hond meenemen in de auto of in het vliegtuig? Dan kunt je jouw hond vervoeren in een speciaal daarvoor gemaakte (reis)bench. Reisbenches zijn vaak makkelijk mee te nemen, omdat ze opvouwbaar zijn. Reisbenches hebben zachte binnenkant en een stevig frame. Hierdoor kan jouw pup comfortabel en veilig worden vervoerd.

Maelson Reisbench Grijs 62 cm.

Materiaal: Nylon | Stof
niet op voorraad

GROTE- MEDIUM-, OF KLEINE HONDENBENCH

Meet de hoogte van jouw hond. Je dient hiervoor de poten tot zijn kop en de lengte van zijn kop tot het uiteinde van de staart te meten. Een hondenbench hoort ongeveer 15 cm hoger en langer te zijn dan de hond. Op die manier heeft de hond voldoende ruimte om zich te bewegen.

MATERIAAL

Benches zijn van verschillende materialen gemaakt van; nylon, metaal en kunststof.

NYLON BENCH

Nylon benches zijn geschikt voor reizen. Ze bieden jouw hond onderweg een vertrouwde slaapplaats. De binnenkant is extra zacht en warm, wat het aangenaam maakt voor jouw huisdier. Nylon hondenbenches dienen regelmatig te worden gewassen, om hondengeuren en haren te verwijderen.

Tip: Deze bench is geschikt voor reizen naar warme landen.

METALEN BENCH

Metalen benches zijn stabiel, robuust en bieden genoeg frisse lucht. Deze benches zijn ook geschikt voor buiten. De metalen hondenbenches zijn makkelijker te wassen. Het nadeel is wel dat metaal zwaarder is dan kunststof. Hierdoor is het minder geschikt om te vervoeren.Tip: Deze bench is geschikt voor thuis.

KUNSTSTOF BENCH

Kunststof benches zijn ideaal voor het meenemen van jouw hond bij vliegreizen. De kunststof bench is extra licht, maar daardoor wel minder robuust. De kunststof bench laat beperkt zuurstof door. Hierdoor is deze bench minder geschikt voor in de zomer of warme landen. Daarentegen is het wel een hele warme en geschikte bench voor in de winter.Tip: Deze bench is geschikt voor reizen naar koude landen.

ALGEHELE CONCLUSIE

Wil je een hondenbench kopen, maar kun je nog steeds niet kiezen? Wij hebben al de nodige hondenbenches onderzocht. Wij hebben hondenbenches tussen de prijs €25 en €100 met elkaar vergeleken. Hondenbenches zijn er in de kleuren zwart, blauw en beige. Bekijk hier onder enkele verschillende kleuren. De hondenbenches van topmast zijn de meest populaire benches.

Over bestetip.nl

Bestetip is gemaakt om consumenten zo goed mogelijk te helpen met het kiezen van de laagste prijs. Wij maken gebruik van product feeds van meer dan 200 leveranciers. In een handomdraai vergelijken we de prijzen van deze leveranciers en maken dit inzichtelijk voor jou.

 

Ben je benieuwd naar mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan? Stuur me dan gerust een mailtje en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Bestetip.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Partner Programma, een affiliateprogramma dat is ontworpen om sites een middel te bieden om geld te verdienen door te linken naar Amazon.nl. De artikelen op deze site kunnen affiliate links bevatten naar Amazon.nl. waarop bestetip.nl verwijzingscommissie maakt.

Bestetip.nl
Logo