✅ Vergelijk de prijzen in real-time. ✅ Betaal altijd de laagste prijs. ✅ Direct op de hoogte van hoge kortingen. ✅ Ontvang een melding bij een kortingsactie.
Klanten beoordelen ons met een 9,6
4.8/5

[TOP 3] Beste eiwitshakes in 2023

Als je op zoek bent naar de beste eiwitshake, is het nodig om door de immense wereld van trainingssupplementen te navigeren. Het kiezen van het juiste supplement en het juiste eiwitshake voor jouw trainingsroutine of sport kan afhankelijk zijn van een reeks variabelen: budget, doelen, smaak, mengbaarheid, veiligheid, ingrediënten, certificeringen, voeding, macronutriënten en nog veel meer.

Met zoveel eiwitshakes om uit te kiezen, is het gemakkelijk om te verdwalen in de verwarrende wereld van sportvoeding, vooral als je op zoek bent naar de beste eiwitshakes. Immers, als je hard hebt getraind, je aan een ijverig dieetplan hebt gehouden en je macro’s hebt bekeken, wil je er zeker van zijn dat je go-to eiwitshake het harde werk voor je doet, door je te helpen sneller en meer spieren op te bouwen. efficiënt.

Daarom ben je hier toch? Precies.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van de beste eiwitshake?

Voordat je afstand doet van jouw zuurverdiende geld, is het belangrijk om te begrijpen wat je koopt en, belangrijker nog, waar je op moet letten als je op zoek bent naar de beste eiwitshake. Wat heeft het tenslotte voor zin om door de digitale gangpaden van jouw favoriete sportwinkels te bladeren en afscheid te nemen van jouw zuurverdiende geld, als je niet weet waarin je investeert? Het is de moeite waard om afstand van te doen, aangezien onderzoek suggereert dat eiwitshake, in combinatie met regelmatige weerstandstraining, de gebruiker kan helpen de vetvrije massa te behouden en tegelijkertijd de kracht over het hele lichaam te vergroten. Hieronder zetten we alles op een rij wat je moet weten over het kopen van eiwitshakes. Beschouw dit als je inside-scoop.

Waarom eiwitshakes?

Melk bevat twee hoofdsoorten proteïne: wei en caseïne. Wei wordt aangetroffen in het waterige deel van melk. Wei-eiwit is een mengsel van eiwitten die uit wei worden geïsoleerd en wordt als een compleet eiwit beschouwd. Met andere woorden, het bevat alle 9 essentiële aminozuren. Zoals je weet, kan het lichaam deze aminozuren niet produceren, daarom is een goed afgerond dieet (of supplement) zo belangrijk voor spiergroei. Eiwitshakes bevatten over het algemeen een laag vet- en koolhydraatgehalte (lactose), wat helpt bij het verminderen van darmklachten. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat het een cruciale rol kan spelen bij het afvallen.

Er zijn drie soorten eiwitshakes die je moet kennen

  • Wei-eiwitconcentraat: WPC bevat meer voedingsstoffen dan enige andere manier, vanwege de manier waarop het is vervaardigd
  • Wei-eiwitisolaat: isolaat is meestal sneller verteerbaar dan WPC of WPH (hieronder) en is over het algemeen geschikter voor mensen met lactose-intolerantie. Het grootste deel van het vet- en koolhydraatgehalte is verwijderd.
  • Wei-eiwithydrolysaat: ‘Hydro-wei’ voor sommigen, WPH is ontworpen om eiwitten af te breken tot een toestand waardoor ze gemakkelijker door uw lichaam kunnen worden opgenomen.

Hoeveel wei-eiwit heb ik nodig?

Je leeftijd, doelen en gewicht zijn slechts enkele factoren die bepalen hoeveel proteïne je nodig hebt om spieren op te bouwen. Weet je niet zeker hoeveel genoeg is? Onze complete gids voor eiwitten zal helpen.

Het is echter vermeldenswaard dat het grootste deel van jouw eiwitinname, en macronutriënten in het algemeen, uit jouw dieet moet komen. Supplementen zijn er om precies dat te doen: supplement. Echt voedsel bevat bijvoorbeeld meer voedingsstoffen, vezels en mineralen en is veel gemakkelijker verteerbaar.

Wanneer moet ik eiwitshakes gebruiken?

Het vermogen van jouw spieren om voedingsstoffen op te nemen, kan het meest ontvankelijk zijn in het uur direct na jouw training. Dat wil niet zeggen dat een paar uur later een shake opdrinken niet zal werken, verre van dat, maar als je kunt, probeer die shake dan zo snel mogelijk te drinken en ga dan verder met je leven en echt eten.

Op dit punt zul je je een soortgelijke theorie herinneren als het gaat om wei-eiwit. Het gaat een beetje als volgt: “Het idee dat je op deze manier sneller spieren kunt opbouwen kwam uit onderzoek begin jaren 2000, waaruit bleek dat de spiereiwitsynthese – het mechanisme waarmee je massa opbouwt – werd gestimuleerd door binnen een uur wei-eiwit te consumeren. van het afmaken van een training ”, legt sportdiëtist Rick Miller uit. “Maar de voordelen die wetenschappers ontdekten, waren zo klein dat ze over een periode van 10 jaar nauwelijks merkbaar zouden zijn.”

“Na een zware sessie zal de eiwitsynthesesnelheid gedurende 24 uur verhoogd blijven”, zegt Miller. “Gedurende die tijd wordt je lichaam gevoelig gemaakt voor eiwitten en zal het automatisch spieren opbouwen.” Niet slecht, toch? Hieronder vind je ons eerste conceptkeuze van de beste wei-eiwitten.

#1 Meest effectieve eiwitshake – Gold Standard 100% Whey Protein Powder

Beschouw dit beproefde weiproteïnepoeder als een betrouwbare, kostenbewuste optie. “Gold Standard Whey heeft de toepasselijke naam, aangezien het de gouden standaard is. Het bevat wei-eiwit en spijsverteringsenzymen en is een geweldige, betaalbare optie voor iedereen die op zoek is naar een wei-eiwitsupplement zonder enige nutritionele ‘toeters en bellen’ ”, zegt Roussell.

Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard,Vanilla Ice Cream,2lb (0.9 kg), Optimum Nutrition

Prijs: €34,60
Sinds 17/06/2024 10:43 am
Wacht op een prijsverlaging

Price History

Statistieken

Huidige prijs €34,6017/06/2024
Hoogste prijs€39,9926/06/2023
Laagste prijs€34,1714/01/2024
Sinds 26/06/2023

Laatste prijswijzigingen

€34,6029/03/2024
€35,2925/01/2024
€34,1714/01/2024
€38,7905/01/2024
€36,3014/12/2023

#2 Beste prijs/kwaliteit eiwitshake – Platinum Hydrowhey Protein Powder

Dit weiproteïnepoeder maakt geen grapjes als het gaat om proteïne per portie van 30 gram. De wei-isolaten ondergaan een hydrolisatieproces, waarvan het bedrijf beweert dat dit het voor jouw lichaam gemakkelijker zal maken om af te breken.

Optimum Nutrition Platinum Hydro Whey, Milk Chocolate, 1590g, Optimum Nutrition

Prijs: €72,60
Sinds 17/06/2024 10:43 am
Wacht op een prijsverlaging

Price History

Statistieken

Huidige prijs €72,6017/06/2024
Hoogste prijs€97,8017/07/2023
Laagste prijs€69,5829/05/2024
Sinds 23/06/2023

Laatste prijswijzigingen

€72,6011/06/2024
€69,5803/06/2024
€72,6031/05/2024
€69,5829/05/2024
€72,6009/05/2024

#3 Beste low-budget eiwitshake – Body & Fit Whey Perfection

De eiwitpoeder van Body & Fit is een veelgekozen supplement in Nederland, door de lage prijs en hoge mate van effectiviteit is dit de go-to eiwitpoeder voor recreatieve sporters.

bol

★★★★★

Body & Fit Whey Perfection - Whey Protein / Proteine Shake - 750 gram - Vanille, Body & Fit

Prijs: €36,99
Sinds 17/06/2024 1:42 pm

bol

Veelgestelde vragen over de beste eiwitshakes

Zijn eiwitshakes goed voor je gezondheid?

Eiwitshakes zijn over het algemeen veilig en kunnen je helpen spieren en kracht op te bouwen, gewicht te verliezen, je eetlust te verminderen en jouw metabolisme te stimuleren.

Welke eiwitshake is het beste voor spiergroei?

Gold Standard 100% Whey-eiwitpoeder is één van de best verkochte producten. Het hoofdbestanddeel van dit product is wei-eiwitisolaat. Omdat dit poeder ook wei-eiwitconcentraat bevat, zit er 24 gram (g) eiwit in een enkele portie.

Is het oké om 2 shakes per dag te drinken?

Het korte antwoord is ja, je kunt meer dan één eiwitshake per dag nemen. Ben je een vegetariër of veganist die moeite heeft om aan de dagelijkse eiwitbehoefte te voldoen? Of heb je een alternatief nodig voor een zoete snack halverwege de middag? Dan is een extra eiwitshake precies wat je nodig hebt.

Kom je gewicht aan door eiwitshakes?

Of het nu uit shakes met weipoeder komt of uit volwaardige voedingsmiddelen, het consumeren van eiwitten alleen zorgt er niet voor dat je aankomt of afvalt. Het enige dat bepaalt of je gewicht aan je lichaam toevoegt – in de vorm van spieren of vet – is je dagelijkse inname van calorieën.

Over bestetip.nl

Bestetip is gemaakt om consumenten zo goed mogelijk te helpen met het kiezen van de laagste prijs. Wij maken gebruik van product feeds van meer dan 200 leveranciers. In een handomdraai vergelijken we de prijzen van deze leveranciers en maken dit inzichtelijk voor jou.

 

Ben je benieuwd naar mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan? Stuur me dan gerust een mailtje en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Bestetip.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Partner Programma, een affiliateprogramma dat is ontworpen om sites een middel te bieden om geld te verdienen door te linken naar Amazon.nl. De artikelen op deze site kunnen affiliate links bevatten naar Amazon.nl. waarop bestetip.nl verwijzingscommissie maakt.

Bestetip.nl
Logo